Suomen Borzoiklubi ry

Suomen Borzoiklubi ry

The Finnish Borzoi Club

Suomen Borzoiklubi on vuonna 1976 perustettu venäjänvinttikoiraharrastajien yhteinen yhdistys. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä runsas 250.

Toiminnan tavoitteita ovat mm. rodun kehittäminen, jäsenistön tiedon lisääminen, rodun tekeminen myönteisesti tunnetuksi sekä kaiken harrastustoiminnan tasapuolinen kehittäminen ja edistäminen.

Näiltä sivuilta löydät informaatiota venäjänvinttikoirasta ja sen rotujärjestöstä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ajankohtaista

Erikoisnäyttely 7.8.2021 Kouvola

Erikoisnäyttely 7.8.2021 Kouvola Muistutuksena että erikoisnäyttelyn viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on ma 12.7.2021! Lisätietoa erikoisnäyttelystä löydät tätä...

Lue lisää

45v Juhlamaastot 8.8.2021 Hyvinkää

45v Juhlamaastot 8.8.2021 Hyvinkää Ilmoittautuminen päättyy 25.7.2021 osoitteeseen: borzoikisat@gmail.com Lisätietoa tapahtumasta seuraavassa linkissä: juhlamaastomainos2021 Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Tutustu klubin toimintaan

Suomen Borzoiklubi r.y.:n vuoteen kuuluu useita tapahtumia, kuten rodun pääerikoisnäyttelyn, maasto- ja ratamestaruuskilpailuja sekä harrastajapäiviä.

Tulevia tapahtumia

Harkitsetko Borzoin hankkimista?

Pentuoppaamme on oiva tietolähde kenelle tahansa borzoita harkitsevalle henkilölle. Tällä hetkellä suunnitteilla olevat pentueet, astutukset ja syntyneet pentueet löytyvät sivustomme pentupalstalta, joka myös päivittyy usein. Nämä kaikki ja paljon muuta jalostuksesta, terveydestä jne. löydät Jalostus-sivun alta.

Borzoi-lehti 2/2021 on postitettu

Uusin Borzoi-lehden numero 2/2021 on nyt postitettu jäsenille!

Mukavia lukuhetkiä lehden parissa!